Kinderfeestje

Kinderfeestje nagels lakken is voor kinderen tussen de 7 en de 12 jaar die het lakken van nagels leuk vinden.

Wat gaan we doen?

Na een korte uitleg over het gebruik van de spullen krijgt iedereen een eigen nagelwiel. Hierop kunnen ze gaan oefenen met lakken en versieren. Na het oefenen mogen ze ook hun eigen nagels gaan doen. Als de jarige dat wil zal ik haar nagels lakken en versieren. Om te oefenen is er genoeg keuze uit verschillende kleuren nagellak, stripers, stickers, steentjes en glitters. Er wordt NIET gewerkt met gellak en er worden GEEN nep en kunst nagels geplaatst.

Na afloop nemen de kinderen hun nagelwiel mee en krijgen een certificaat . De jarige krijgt nog een leuk cadeautje.

De prijs van het nagellak feestje is € 15, 00per kind inclusief gebruik van de materialen. Het feestje duurt ongeveer 2 tot 2 en half uur.

Minimaal 4 kinderen maximaal 6 kinderen (8 kinderen in overleg).

Binnen Zoetermeer kom ik bij u thuis, buiten Zoetermeer in overleg en met reiskosten.

Bij reservering vraag ik u om de helft aan te betalen, pas dan is de reservering definitief, de rest betaald u op de dag zelf.

Annuleren tot 3 dagen van te voren is kosteloos, tot 1 dag van te voren bent u de aanbetaling kwijt, zegt u dezelfde dag af dan krijgt u nog een rekening van het resterende bedrag.

Manicure by Miranda is NIET aansprakelijk voor schade aan kleding, meubels, vloeren en dergelijke.

Voor meer informatie of reserveren kunt mij een WhatsApp of een SMS sturen. Mijn nummer is 06-34979240 of stuur een bericht via mijn facebookpagina Manicure by Miranda.

Groetjes Miranda

Manicure by Miranda