Nagelbijt arrangement

Nagelbijters arrangement

Ben jij een nagelbijter en schaam je je voor je handen? Met dit nagelbijters arrangement ben je in staat om van het nagel bijten af te komen en mooie nagels te hebben.

De nagels groeien bij nagelbijters sneller, en daar voor moet je in het begin van het arrangement vaker terug komen. Om de nagels en nagelriemen goed te verzorgen doe je deze 2 keer per dag in smeren met een goede voedende nagelriemolie. Deze krijg je ook mee bij je eerste afspraak.

Week 1

Nadat de nagelriemen verzorgd zijn wordt je nagelbed verlengd met acryl. Je krijgt nog geen lange nagels omdat je eerst moet wennen aan nagels. Je bent nu nog gewend om alles te doen met je vingertoppen. Bij te lange nagels heb je meer kans om ze te stoten of te breken.

Week 2

Je komt terug om de nagels te laten zien ter controle. Zo nodig repareer ik de nagels en eventuele randjes worden weg gevijld zodat je daar niet aan kan gaan zitten.

Week 3

Je komt weer terug voor controle en waarschijnlijk kunnen we de nagels gaan opvullen.

Week 5

Zie week 3

Week 7

Dit is het laatste opvul behandeling van het arrangement. Je kunt ervoor kiezen om hierna welke 3 weken terug te komen om ze te laten opvullen of je kiest ervoor om de acryl te verwijderen. Als je ervoor kiest om door te gaan krijg je bij je eerste losse nabehandeling van mij 50% korting.

Als er toch iets met 1 van de nagels is gebeurt neem dan contact met mij op zodat we dit zo spoedig mogelijk kunnen repareren. Tijdens het arrangement ziten hier geen extra kosten aan tenzij er sprake is van verkeerd omgaan met de nagels.

Wilt u een kleur op de nagels tijdens het arrangement? Dan kan dat voor een speciale meer prijs van €5,00 per keer.

De kosten van het nagelbijters arrangement is €115,00. Bij elke afspraak betaal je €23,00. Alle afspraken worden vooraf gemaakt.